Com treballem?


La nostra funció es basa en la selecció d'agents comercials o distribuïdors dels quals tenim la següent informació:

 

comercials especialitzats en el seu sector Dades personals, característiques i especialització en el seu sector.
   

Tipus de clients que visiten:

  • Majoristes
  • Detallistes
  • Grans superfícies
  • Fabricants
   
Gamma de preus dels productes que treballen: Baixa - Mitja - Alta

 

comercials situats esratègicament Sector geogràfic que visiten.
   
 clients solvents La informació comercial i de solvència de la clientela. Empreses que actualment representen. Així mateix podem assessorar-lo sobre transport, assegurances de cobrament, característiques d'altres països, tipus de contractes,...
   
agent comercial En resum, nosaltres podem proporcionar-li un agent comercial introduït que porti empreses complementàries a la seva i que treballi amb clients dintre de la gamma i tipus que a vostè l'interessa.

 


Una vegada coneguem els productes que la seva empresa fabrica o distribueix, les característiques i preus dels mateixos així com el tipus de client que vostè busca...

 

comercials especialitzats en el seu sector Nosaltres contactarem telefònicament amb els possibles candidats interessats en els seus articles i introduïts en el seu sector.
   
Seguidament els convoquem a la zona d'actuació i els hi expliquem quí són vostès, comentem preus i els hi ensenyem mostres orientatives dels seus fabricat.
   
Comentem amb els agents comercials les condicions de representació i totes aquelles característiques comercials de la seva empresa.

 

comercials situats esratègicament A continuació seleccionem al candidat que tingui més possibilitats seguint les directrius i perfil que acordem.
   
 clients solvents Preparem una entrevista entre vostè i el candidat, on es prendrà la decisió concreta, sometent-la a la seva aprovació.
   
  En cas que vostès per qualsevol altra circumstància necessitin variar aquest procés no dubtin en consultar-nos, intentarem adaptar-nos en la mesura de les nostres possibilitats.

 

Selecció de venedors

Algunes empreses per les seves especials característiques necessiten venedors dintre la pròpia plantilla a temps total.
En aquests casos ens adaptarem a les seves necessitats, arribant a un acord amb el perfil dels candidats amb el directiu de la seva empresa que vostès designin.
Podem assessorar-lo sobre els salaris, sistemes de remuneració, modalitats de contractació, ...
En aquests casos, el procés de selecció varia molt en relació amb el país a cobrir i el producte a vendre, ja que cada dia necessitaran més tècnics en vendes que no simples venedors.
No dubtin a trucar-nos per tal que els hi ampliem aquesta informació i així podrem adaptar-nos a les seves característiques i necessitats.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar