Com treballem?


La nostra funció es basa en la selecció d'agents comercials o distribuïdors dels quals tenim la següent informació:

 

comercials especialitzats en el seu sector Dades personals, característiques i especialització en el seu sector.
   

Tipus de clients que visiten:

  • Majoristes
  • Detallistes
  • Grans superfícies
  • Fabricants
   
Gamma de preus dels productes que treballen: Baixa - Mitja - Alta

 

comercials situats esratègicament Sector geogràfic que visiten.
   
 clients solvents La informació comercial i de solvència de la clientela. Empreses que actualment representen. Així mateix podem assessorar-lo sobre transport, assegurances de cobrament, característiques d'altres països, tipus de contractes,...
   
agent comercial En resum, nosaltres podem proporcionar-li un agent comercial introduït que porti empreses complementàries a la seva i que treballi amb clients dintre de la gamma i tipus que a vostè l'interessa.

 


Una vegada coneguem els productes que la seva empresa fabrica o distribueix, les característiques i preus dels mateixos així com el tipus de client que vostè busca...

 

comercials especialitzats en el seu sector Nosaltres contactarem telefònicament amb els possibles candidats interessats en els seus articles i introduïts en el seu sector.
   
Seguidament els convoquem a la zona d'actuació i els hi expliquem quí són vostès, comentem preus i els hi ensenyem mostres orientatives dels seus fabricat.
   
Comentem amb els agents comercials les condicions de representació i totes aquelles característiques comercials de la seva empresa.

 

comercials situats esratègicament A continuació seleccionem al candidat que tingui més possibilitats seguint les directrius i perfil que acordem.
   
 clients solvents Preparem una entrevista entre vostè i el candidat, on es prendrà la decisió concreta, sometent-la a la seva aprovació.
   
  En cas que vostès per qualsevol altra circumstància necessitin variar aquest procés no dubtin en consultar-nos, intentarem adaptar-nos en la mesura de les nostres possibilitats.

 

Selecció de venedors

Algunes empreses per les seves especials característiques necessiten venedors dintre la pròpia plantilla a temps total.
En aquests casos ens adaptarem a les seves necessitats, arribant a un acord amb el perfil dels candidats amb el directiu de la seva empresa que vostès designin.
Podem assessorar-lo sobre els salaris, sistemes de remuneració, modalitats de contractació, ...
En aquests casos, el procés de selecció varia molt en relació amb el país a cobrir i el producte a vendre, ja que cada dia necessitaran més tècnics en vendes que no simples venedors.
No dubtin a trucar-nos per tal que els hi ampliem aquesta informació i així podrem adaptar-nos a les seves característiques i necessitats.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto